Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > APRENDRE A EMPRENDRE DES DE L’ ENERGIA I LA PASSIÓ DELS EXPERTS

APRENDRE A EMPRENDRE DES DE L’ ENERGIA I LA PASSIÓ DELS EXPERTS

460 joves d'Osona coneixen de primera mà què és l'emprenedoria
Moment de la presentació al Cirviànum
09/10/2014
Un total de 460 nois i noies estudiants d’educació secundària han estat aquesta matí al Teatre Cirvianum de Torelló per conèixer l’experiència de l’IMAGINE EXPRESS, UN TREN D’EMPRENEDORS de la mà del seu impulsor, Xavier Verdaguer i alguns dels participants a aquesta iniciativa, com ara l’Eva Torrents, que va escriure el llibre del trajecte “imagine Daily Express”.

 

 

L’IMAGINE EXPRESS, Un tren d’emprenedors, és el viatge que varen fer un grup d’emprenedors i emprenedores liderats per en Xavier Verdaguer i que es va iniciar a Barcelona el mes de febrer del 2014. El destí era Londres, passant primer per París. L’objectiu era que els emprenedors i emprenedores, també coneguts com a “dreamers”, formessin equip i arribessin a crear diferents APP’s orientades a resoldre problemes del món.

 

Pels joves ha estat una experiència única perquè han pogut conèixer què és la cultura emprenedora des de la pròpia experiència, els valors, les aptituds, i tot allò que conforma la persona emprenedora. I ho han pogut fer des del realisme, la potència i l’entusiasme que han transmès els ponents a la sessió d’avui al Cirvianum. En un dels moments de la sessió, Xavier Verdaguer ha assegurat als i a les estudiants que “tots poden ser dreamers” i, també, que “els somnis es poden fer realitat, això si, amb esforç”. També ha deixat clar que tant important és tenir idees com saber-les comunicar.

 

En el transcurs de l’acte i com a sorpresa, Xavier Verdaguer s’ha compromès que per l’ edició de l’Imagine Express de l’any vinent, un dels alumnes avui assistents al Cirviànum podrà pujar al tren i formar part de l’equip de futurs dreamers. Una proposta que ha despertat una gran expectació entre els joves avui.

 

Han participat de l’activitat alumnes, majoritàriament, de 4rt d’ESO dels  centres educatius de secundària IES Cirviànum, Escola Sagrats Cors, Escola Rocaprevera, SI Bisaura, IES Vic i CEES Vic.

 

Actualment el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura treballa i coordina projectes vinculats a l’emprenedoria, ja que es considera que són valors fonamentals i que cal transmetre amb entusiasme i realisme als  joves que són, per sobre de tot, el futur.

Elements relacionats

Arxivat a: Promoció econòmica
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà