Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > INICIAT EL PROGRAMA DE DESENVOLUPAMENT COMERCIAL

INICIAT EL PROGRAMA DE DESENVOLUPAMENT COMERCIAL

Programa Desenvolupament Comercial 25-09-2014
Programa Desenvolupament Comercial 25-09-2014
26/09/2014
Comença el Programa de Desenvolupament Comercial amb la participació de quatre empreses del territori amb un objectiu final: la implantació d'un pla de màrqueting que els permeti esdevenir més competitius.

El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura ha engegat el Programa de Desenvolupament Comercial adreçat a empreses del territori. L’objectiu del programa és ajudar a les empreses a millorar la capacitat comercial a partir de l’ implementació d’un pla de màrqueting i vendes que els permeti ampliar el volum i la qualitat de la seva cartera de clients.

Son quatre les empreses participants que han estat seleccionades prèviament, ja que el perfil d’empresa havia de ser el d’una empresa que es marqués com a objectiu reforçar la seva capacitat comercial per assolir amb èxit els seus objectius de vendes i de volum de negoci.

El programa es desenvoluparà en diferents fases on hi haurà formació específica pels participants del programa, desenvolupament d’un pla de màrqueting i vendes i assessorament personalitzat de consultors especialitzats i que faran la seva tasca in situ a les empreses. Avui ha tingut lloc la primera sessió de formació i la següent serà el dia 30 de setembre.

En un entorn cada cop més competitiu, les empreses necessiten tenir una bona capacitat comercial que els asseguri l’entrada de comandes, la fidelitat dels seus clients i l’obertura de nous mercat. En aquest sentit, el disseny del programa permetrà a les empreses participants analitzar el seu potencial i guanyar competitivitat.

Elements relacionats

Arxivat a: Promoció econòmica
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà