Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > EMPRESES DELS POLÍGONS DE TORELLÓ ES TROBEN AMB L'AJUNTAMENT

EMPRESES DELS POLÍGONS DE TORELLÓ ES TROBEN AMB L'AJUNTAMENT

Formació Quadre de Comandament 17/09/2014
18/09/2014
Conèixer i posar en comú la situació actual dels polígons, les seves mancances, necessitats i problemàtiques és un dels objectius dels Esmorzars d'empreses dels polígons.

Aquest matí s’ha portat a terme al segon esmorzar dels polígons de Torelló, una iniciativa que va iniciar-se abans de l’estiu i que vol fer més fluïda la comunicació entre empreses i ajuntament.

Per poder debatre possibles solucions als temes que es varen exposar al primer esmorzar, s’ha comptat amb la presència de Manel Romans, Regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torelló, l’enginyer tècnic municipal, el tècnic de mediambient de l’ajuntament de Torelló i la tècnica del Servei d’Empresa del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, que han explicat que s’han estat treballant i estudiant les diferents problemàtiques exposades en l’anterior reunió, així com els resultats obtinguts fins ara. A la trobada hi ha assistit vuit empreses dels polígons de Torelló.

L’objectiu d’aquests esmorzars es trobar un espai distès per poder posar en comú i debatre la situació  que viuen les empreses situades als polígons industrials de Torelló. Poder detectar les necessitats i mancances en els polígons industrials és un factor clau per poder aportar les solucions òptimes.

S’ha acordat realitzar el següent esmorzar el dia 13 de novembre, on es preveu que també participaran tècnics vinculats a problemàtiques com són la mobilitat i la seguretat als polígons industrials

Elements relacionats

Arxivat a: Promoció econòmica
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà