Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > 900 PERSONES PARTICIPEN DE LES ACTIVITATS DE PRIMAVERA DEL CASTELL DE MONTESQUIU

900 PERSONES PARTICIPEN DE LES ACTIVITATS DE PRIMAVERA DEL CASTELL DE MONTESQUIU

El 13 de juliol va tancar-se la programació de primavera del Castell de Montesquiu amb música als jardins durant tot el dia
El Drum Circle va ser la primera activitat del dia
17/07/2014
Un Drum Circle amb Santi Carasona i un concert vermut amb la Big Band de Manlleu tanquen la programació de les activitats de primavera del castell de Montesquiu. Ha estat una temporada en la qual més de 900 persones han participat de les activitats de marxa nòrdica, tallers de primavera, visites teatralitzades i aquesta activitat de tancament “música als jardins”.

El fi de temporada, que va tenir lloc el passat diumenge 13 de juliol, va començar amb un DrumCircle on tots els participants, situats en rotllana i amb un instrument de percussió, van donar forma a la música que dirigia Santi Carcasona des del mig del cercle. Els participants van acabar tocant acompanyats dela Big Bandde Manlleu que va continuar amb un concert de swing amenitzat amb vermut.

A la tarda,la Semper Dowland Consortva oferir un concert de música antiga amb la veu dela soprano Maria Amblàs.El conjunt va realitzar un repàs de peces del Renaixement, passant per la música hispànica, la italiana i la grega.

La programació de les activitats delCastell de Montesquiués a càrrec del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura que té la gestió d’aquest equipament des de l’any 2011.

Elements relacionats

Arxivat a: Castell de Montesquiu
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà