Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > EDUCAR EN LA INCERTESA PER A FOMENTAR L’EMPRENEDORIA

EDUCAR EN LA INCERTESA PER A FOMENTAR L’EMPRENEDORIA

Maria Batet és entrenadora personal
La ponent en un moment de la xerrada
18/06/2014
Amb la voluntat de difondre aptituts relacionades amb l’emprenedoria als centres educatius, el servei d’empresa del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura va organitzar pel passat 5 de juny una nova conferència dirigIda a pares i mares, aquest cop enfocada a l’educació en la incertesa.

Durant la xerrada es va parlar de quines eines hem de donar als fills i filles perquè puguin veure la incertesa de manera menys traumàtica que les persones grans i es va inisistir en la premisa que cal educar amb una base psicològica ferma però amb actituds flexibles que permetin als noi si noies adaptar-se al canvi.

L’entrenadora personal i ponent de la xerrada, Maria Batet, va destacar que la creativitat, l’entusiasme, tenir iniciativa i l’optimisme són alguns dels factors primordials per aconseguir-ho. També va explicar que: ‘La incertesa hi serà sempre, la única cosa que podem fer és que la visquin el millor possible, sense notar inseguretat’. Els assistents van conèixer exemples de com posar en pràctica cadascun dels factors primordials per poder donar eines que ajudin als seus fills i filles a ser més decidits.  .

La valoració dels assistents va ser molt positiva, sobretot per l’entusiasme i la iniciativa de la ponent. Es va destacar el missatge clar, els exemples pràctics i les pautes donades.

Elements relacionats

Arxivat a: Formació, Promoció econòmica
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà