Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > FERRAN CIVIL ES REUNEIX AMB EMPRESARIAT DE LA VALL DEL GES, ORÍS I BISAURA

FERRAN CIVIL ES REUNEIX AMB EMPRESARIAT DE LA VALL DEL GES, ORÍS I BISAURA

El dinar es va fer al Parc del Castell de Montequiu
El dinar de l'empresari va comptar amb l'assistència de Ferran Civil, vicepresident primer de la Diputació de Barcelona
18/06/2014
Aquest dimarts un grup d’empreses de la Vall del Ges, Orís i Bisaura es reunien al Castell de Montesquiu en el marc del segon dinar d’empreses del territori. L’acte, organitzat pel servei d’empresa i emprenedoria del Consorci, va començar amb la conferència ‘Com ho fan les empreses que ho fan bé’ a càrrec de l’economista Oriol Amat.

Durant la xerrada es va parlar de quines són les característiques de les empreses d’alt creixement a nivell estatal, de les quals 250 es troben a Catalunya. Els assistents van obtenir un exemplar del llibre ‘Avançant: com ho fan les millors organitzacions’, on s’inclouen casos pràctics d’empreses de diferents sectors que permeten visualitzar quines són les propostes de millores que realitzen aquestes empreses.

El ponent va finalitzar amb una frase de Josep Ma Ballarín: ‘La vida no és com te la donen sinó com te la prens, i això també val per les empreses.

En el transcurs del dinar es van presentar els programes que el Consorci ofereix a totes les empreses del territori, destacant el nou projecte ‘joves que van per feina’ enfocat a la formació de joves per a treballar en el sector de la metal·lúrgia en tasques d’embotiment i estampació. També es va fer un repàs als diferents serveis de dinamització empresarial que s’estan portant a terme des de la creació d’aquest servei. 

Ferran Civil, vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, va presentar els programes Reemprèn  i Accelera’t, tots dos pensats per a la dinamització dels teixits empresarials, per tal de donar-los a conèixer als assistents i va animar al Consorci a continuar treballant com fins ara.

Elements relacionats

Arxivat a: Promoció econòmica
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà