Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > ES CELEBRA LA PRIMERA REUNIÓ D'EMPRESES DELS POLÍGONS DE TORELLÓ

ES CELEBRA LA PRIMERA REUNIÓ D'EMPRESES DELS POLÍGONS DE TORELLÓ

les trobades es faran el tercer dijous de mes i tindran una periodicitat bimensual
Imatge de la primera trobada amb empreses situades als polígos de Torelló
18/06/2014
El tercer dijous de juny es va fer el primer esmorzar de treball per les empreses situades als polígos empresarials de Torelló organitzat pel servei d’empresa i emprenedoria del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Torelló.

L’objectiu d’aquestes trobades, a banda de poder conèixer quines són les necessitats de les empreses i donar-los respostes, és poder treballar conjuntament amb elles des de l’ajuntament: estar al seu costat, solucionar problemes que puguin tenir als polígons, així com donar-los suport en els aspectes que les empreses creguin convenient. En aquesta trobada s’ha escollit un representat per a cada polígon, tot i que les sessions estan obertes a totes les empreses que hi vulguin participar.

En aquesta primera trobada s’ha pogut comptar amb l’assistència de l’alcalde de Torelló, Santi Vivet, que s’ha mostrat proper a les empreses i amb bona voluntat per solucionar els problemes que s’han exposat.

Els esmorzars tindran una periodicitat bimensual i coincidiran amb el segon dijous del mes que correspongui. Tot i amb això, la propera sessió es farà el 18 de setembre donat que el segon dijous  d’aquell mes és festiu. Per a assistir-hi no cal inscripció prèvia. La informació referent al punt de trobada es pot consultar a l’agenda del web www.gesbisaura.cat

Elements relacionats

Arxivat a: Promoció econòmica
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà