Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > EL SERVEI D’EMPRESA ACONSEGUEIX AUGMENTAR ELS RECURSOS PER A LA DINAMINATZACIÓ EMPRESARIAL DEL TERRITORI

EL SERVEI D’EMPRESA ACONSEGUEIX AUGMENTAR ELS RECURSOS PER A LA DINAMINATZACIÓ EMPRESARIAL DEL TERRITORI

18/06/2014
El servei d’empresa i emprenedoria del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura ha triplicat per aquest any els recursos obtinguts de la Diputació de Barcelona a través dels diferents programes per a la dinamització del teixit empresarial en comparació amb l’any anterior.

Una part important d’aquests recursos es destinaran al projecte  ‘Joves que van per feina’,  que té com a objectiu cobrir les necessitats detectades a les empreses metal·lúrgiques del territori, mitjançant un treball integral i transversal basat en el compromís del teixit productiu local i la cooperació público-privada. Enguany el programa es centrarà en la formació dels joves en les activitats d’embotiment i estampació. 

Els altres recursos es destinaran a donar continuïtat a l’activitat que s’ha fet fins ara des del servei: la dinamització programes d’acompanyament a les empreses per millorar les vendes al mercat espanyol, per iniciar-se a la internacionalització i per millorar la seva competitivitat, entre d’altres. El el foment de l’esperit emprenedor entre els joves i en els centres educatius, així com el suport a les persones emprenedores que volen crear un negoci, continuarà essent un altre dels eixos de treball del servei. 

Des del servei d’empresa i emprenedoria valoren molt positivament la resposta de la Diputació de Barcelona ‘ És un reconeixement a la feina feta fins ara i ens anima a continuar treballant en  la línia per la qual hem apostat, estar al costat de les empreses i de les persones emprenedores’. Manel Romans, president del Consorci i regidor de promoció econòmica de l’ajuntament de Torelló, assegurava en aquesta línia que ‘Estem molt satisfets dels fruits que estem recollint arrel de la feina feta des del servei d’empresa i emprenedoria. De fet, el vicepresident de la Diputació de Barcelona, el Sr. Ferran Civil i el diputat de promoció econòmica, el Sr Joan Roca, ens van felicitar pel treball  realitzat des de que s’ha creat aquest servei’.

Elements relacionats

Arxivat a: Promoció econòmica
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà