Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > LES EMPRESES DE TORELLÓ ES REUNIRAN PERIODICAMENT AMB L’AJUNTAMENT

LES EMPRESES DE TORELLÓ ES REUNIRAN PERIODICAMENT AMB L’AJUNTAMENT

La trobada amb l'empresariat es va fer a la Cooperativa de Torelló, seu del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.
Reunió del 8 de maig entre l'ajuntament i l es empreses
13/05/2014
Des de la creació l’any 2012 del servei d’empresa i emprenedoria del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Torelló està treballant per buscar línies de col•laboració amb el sector empresarial. En la reunió convocada el passat dia 8 de maig a l’edifici de la Cooperativa, es va ressaltar aquesta voluntat d’apropament a les empreses i de trobar solució a aquells problemes del dia a dia del sector en els quals l’ajuntament pot incidir.

L’eix central de la trobada va girar entorn de la proposta de realitzar reunions periòdiques amb representants del sector empresarial. En aquesta reunió es van escollir els representants  de les zones industrials de Puigbacó, Matabosch, Mas les vinyes i Avinguda del Castell. 

Aquesta iniciativa fa prop de deu anys que es porta a terme a Vic, i és per aquest motiu que representants del grup interlocutor amb l’ajuntament de Vic van participar a la reunió del 8 de maig i van explicar l’experiència de primera mà, recalcant que “en poc temps s’ha aconseguit molt” i que estan “molt satisfets amb els resultats” i van animar a les empreses de Torelló a portar a termes aquestes trobades periòdiques. Van destacar per altra banda que trobaven “interessant el fet que fos l’ajuntament qui fes la proposta a les empreses i no al revés”

La primera trobada en format esmorzar de treball està prevista pel dijous dia 12 de juny a les 9 del matí al restaurant El triangle. Es tracta d’una sessió oberta a totes les empreses de Torelló que hi vulguin ser presents, també aquelles que no estan ubicades en cap zona industrial.  Per a participar-hi no cal inscripció.

 

 

 

Elements relacionats

Arxivat a: General, Promoció econòmica
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà