Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > EMPRESES QUE COMPARTEIXEN

EMPRESES QUE COMPARTEIXEN

El segon compartim, més que un dinar! es va fer a la Cabana del Castell de Montesquiu
Moment de la sessió compartim, més que un dinar!
17/03/2014
“Compartir no és només donar una targeta, no és tractar l’altre com si fos un client ni col·leccionar contactes. Compartir és construir i gestionar una xarxa de contactes, construir relacions win2win i saber donar les gràcies”, Aquesta és la definició de compatir de Santi Rius, expert en creativitat i estimulació de talent, que va dinamitzar el Compartim, més que un dinar! realitzat el dijous 13 de març a la cabanya del Castell de Montesquiu.

El dinamitzador explica que els objectius d’aquestes sessions són “millorar el coneixement i les sinèrgies entre els participants i generar noves idees de negoci, promovent la innovació i fomentant la col·laboració entre les empreses”.

 

Ja són una vintena les empreses que han participat en les dues edicions del Compartim, més que un dinar! , acció de  networking organitzada pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura durant aquest 2014. També es van fer exercicis per al foment de la creativitat dels participants, que van valorar la iniciativa de profitosa pels seus negocis.

 

Segons paraules de l’alcaldessa de Sant Quirze de Besora, que també va assistir-hi, la sessió va ser una “bona jornada de treball, on hem compartit experiències, que segur ens fa millors i més forts”.


La voluntat del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura és realitzar el cicle una vegada a l’any i continuar donant eines al sector empresarial que afavoreixin la seva consolidació. Així doncs, ja s’està treballant en la programació d’un nou cicle compartim per l’any 2015.

Elements relacionats

Arxivat a: Formació, Promoció econòmica
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà