Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > EL SERVEI D’EMPRESA DEL CONSORCI DE LA VALL DEL GES, ORÍS I BISAURA ENGEGA LA SEGONA EDICIÓ DEL PLA D’INICIACIÓ A LA INTERNACIONALITZACIÓ

EL SERVEI D’EMPRESA DEL CONSORCI DE LA VALL DEL GES, ORÍS I BISAURA ENGEGA LA SEGONA EDICIÓ DEL PLA D’INICIACIÓ A LA INTERNACIONALITZACIÓ

Iniciació a la internacionalització
Anunci del programa
12/12/2013
El projecte vol ajudar a les empreses dels municipis del Consorci a analitzar el seu potencial exportador, a seleccionar els seus mercats potencials i a aconseguir els seus primers contactes internacionals.

El servei d’empresa i emprenedoria del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, amb el suport de l’Ajuntament de Torellói la Diputació de Barcelona, posa en marxa la segona edició del programa d’acompanyament per a la iniciació a l’exportació. El projecte vol ajudar a les empreses dels municipis del Consorci a analitzar el seu potencial exportador, a seleccionar els seus mercats potencials i a aconseguir els seus primers contactes internacionals.

Les inscripcions per la nova edició s’han de fer durant el mes de desembre a través del Consorci i les places són limitades. El programa està previst que comenci a principis de l’any vinent i donarà suport a quatre empreses més interessades en internacionalitzar-se. Enguany s’està fent la primera edició d’aquest programa, en el qual hi participen quatre empreses de Torelló.

Aquest programa va néixer arran de les visites del Servei d’Empresa del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura a empreses del territori, en les quals es va detectar que moltes empreses desconeixen l’exportabilitat del seu producte. El programa està dissenyat per a ajudar a les empreses a analitzar el seu potencial exportador, ampliar el seu negoci, diversificar els seus mercats, aconseguir els seus primers contactes internacionals i reduir els riscos empresarials associats als programes d’internacionalització.

Elements relacionats

Arxivat a: Desenvolupament rural, Promoció econòmica
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà