Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > COMERÇ, TIC INNOVACIÓ I INTERNACIONALITZACIÓ CONFORMEN EL CICLE DE FORMACIÓ DE LA VALL DEL GES, ORÍS I BISAURA.

COMERÇ, TIC INNOVACIÓ I INTERNACIONALITZACIÓ CONFORMEN EL CICLE DE FORMACIÓ DE LA VALL DEL GES, ORÍS I BISAURA.

Sessió formativa 2012
Sessió formativa 2012
09/04/2013
La setmana vinent comença el cicle de formació empresarial a la Vall del Ges, Orís i Bisaura. Es tracta d’una oferta formativa dirigida a empreses i a persones emprenedores del territori, que enguany focalitza la seva atenció en 3 línies: una dirigida concretament al sector comerç, una altra de noves tecnologies i una més enfocada a les empreses sobre internacionalització i innovació.

S’ha posat especial èmfasi al sector del comerç amb formacions com ara ‘Avantatges dels petits davant dels grans’, ‘Revisi la seva gestió de tresoreria’  o bé la  ‘Creació d’una botiga virtual’.

El sector de les TIC es treballa també en aquest cicle.  A part  de la sessió de la botiga virtual, se n’ha programat un sobre posicionament web que porta per títol ‘Posiciona de forma natural el teu web als cercadors’.

La secció més dirigida a petites i mitjanes empreses versa enguany sobre la internacionalització amb la sessió “vull exportar, què cal fer?”. També hi ha una sessió prevista sobre innovació, que porta per títol “innovar, totes les empreses poden innovar”.

La primera proposta formativa és un taller de dues sessions orientat als petits comerços, per ajudar-los a identificar quins són els avantatges dels petits davant dels grans. El cicle preveu programació fins a finals d’any. Les persones que vulguin participar d’aquesta formació poden inscriure’s a través del web www.gesbisaura.cat

La voluntat del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura és continuar amb  línia formativa iniciada el 2012 i i donar eines al sector empresarial que afavoreixin la seva consolidació.

Arxius adjunts

Elements relacionats

Arxivat a: Formació, Promoció econòmica
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà