Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > EL MERCAT MUNICIPAL DE TORELLÓ CELEBRA 25 ANYS AMB UNA GRAN FESTA

EL MERCAT MUNICIPAL DE TORELLÓ CELEBRA 25 ANYS AMB UNA GRAN FESTA

El Mercat Municipal de Torelló ressalta la frescor del seu producte en el logotip dels 25 anys de funcionament
Imatge dels 25 anys de Mercat Municipal
19/09/2012
El proper dia 22 de setembre el Mercat Municipal de Torelló comença els actes de celebració del seu 25 aniversari amb una gran festa amb la qual vol agrair a totes les persones de Torelló la seva confiança.

Un esmorzar popular a base de productes de mercat obrirà l’esdeveniment, que seguirà amb un conjunt d’activitat dirigides principalment a públic familiar com són inflables o passejades amb poni entre moltes d’altres. També participaran de la festa els gegants i els grallers, que cap a les 12 del migdia tenen previst arribar al mercat per fer més gran la festa.

La rebuda de l’alcalde, regidors i regidores de l’Ajuntament està prevista per a la 1 del migdia.

Durant tot el dia i en les properes setmanes, l’equipament estarà adornat amb els dibuixos dels nens i nenes de la Vall del Ges que, a través de les escoles, hauràn participat al concurs de dibuix “menja sa”. La celebració s’acabarà amb l’entrega de premis del dibuix guanyador.  Aquest és el primer de diversos actes que s’aniran esdevenint al llarg del proper any natural.

Actualment el Mercat Municipal de Torelló ofereix producte fresc i de qualitat a través i té per objectiu continuar oferint més i millor servei cada dia.

Elements relacionats

Arxivat a: Comerç local, Promoció econòmica
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà