Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > S’INICIA EL PRIMER CICLE FORMATIU PEL SECTOR EMPRESARIAL DE LA VALL DEL GES, ORÍS I BISAURA

S’INICIA EL PRIMER CICLE FORMATIU PEL SECTOR EMPRESARIAL DE LA VALL DEL GES, ORÍS I BISAURA

formació juny i juliol
04/06/2012
Formació específica dirigida a empreses de nova creació, autònoms i persones emprenedores és la proposta d’aquesta primavera del Servei d’empresa i emprenedoria del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

Es tracta de sessions matinals d’acompanyament per persones emprenedores que tinguin un projecte empresarial i per a la consolidació d’empreses de creació recent.

 

En concret, s’ha organitzat pel dia 18 de juny un curs pràctic per conèixer mètodes i eines financeres per a una òptima presa de decisions per impulsar els negocis cap a la generació de valor i contribuir al creixement empresarial sostingut.

 

La segona proposta va dirigida concretament a les persones que treballen en règim d’autònoms o bé que volen fer-se’n . Es farà els dies 2 i 9 de juliol i s’hi explicarà de forma global la figura de l’autònom analitzant tots els seus drets i obligacions.

 

La voluntat del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura és seguir en aquesta línia formativa i donar eines al sector empresarial que afavoreixin la seva consolidació.

Arxius adjunts

Elements relacionats

Arxivat a: Formació, Promoció econòmica
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà