Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > Un curs i dues excursion de marxa nòrdica conformen la proposta esportiva de primavera al Castell de Montesquiu

Un curs i dues excursion de marxa nòrdica conformen la proposta esportiva de primavera al Castell de Montesquiu

Aquest és el segon any que s'organitzen les sessions de marxa nòrdica.
Imatge de les sessions de marxa nòrdica de la tardor 2011
17/05/2012
Els ajuntaments de Montesquiu i de Sant Quirze de Besora, amb la col•laboració del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura organitzen activitats de Marxa Nòrdica entorn el Parc del castell de Montesquiu.

Per aquesta primavera 2012 s’ha programat un curs de marxa nòrdica i dues sortides pensades per descobrir l’entorn del Bisaura.  El curs està programant pels dissabres 26 de maig, 9 i 30 de juny. Les sortides es faran a continuació. El dia 9 de juny es visitaran, al terme municipal de Sora, Les grans sequoies de Rocafiguera, i el dia 30 de juny s'anirà al Molí i el Salt del Mir de Santa Maria de Besora.

Per fer les sortides no és necessari haver realitzat cap curs, a l’inici de l’activitat hi haurà una breu introducció a la tècnica de la marxa nòrdica i al llarg del recorregut practicarem i millorarem l’estil

El curs i les sortides estan guiades per Jordi Torruella, preparador físic, i es faran matins de dissabtes de maig i juny (consulteu dates i horaris al programa adjunt). Les inscripcions ja estan obertes. Us podeu inscriure fent un clic aquí o trucant al 938 592 226

 Aquesta activitat està inclosa dins el programa d’activitats per la dinamització del Castell de Montesquiu i entorns.

Arxius adjunts

Elements relacionats

Arxivat a: General
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà