Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > Alumnes de Mallorca visiten tres instal·lacions agropecuàries de Torelló i el Centre de Desenvolupament Forestal

Alumnes de Mallorca visiten tres instal·lacions agropecuàries de Torelló i el Centre de Desenvolupament Forestal

Visita del grup al CDF
Foto del grup de forestal i jardineria
17/05/2012
Alumnat de l’Extenció d’Agràries Son Ferriol de l’IES Josep Sureda i Blanes de Mallorca va conèixer aquest dimarts l’àrea de desenvolupament territorial sostenible del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

El grup, que es troba en viatge de treball i de coneixement d’experiències a Catalunya, el conformaven una quarantena d’alumnes, estudiants de les modalitats d’Agropecuàries, de Forestal i de jardineria.

L’alumnat d’agropecuàries van visitar una granja de vacú per a carn, una de porcs i una altra de vacú de llet. La visita van fer-la conjuntament entre la Cooperativa Agrària de Torelló, entitat membre del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, i  l’àrea de desenvolupament rural sostenible del Consorci.

Per altra banda, el grup de forestal i jardineria van conèixer com treballen els skidders, maquinària forestal pensada pel desembosc de la fusta, van visitar una de les serradores de Vidrà i després van dirigir-se al Centre de Desenvolupament Forestal per veure les instal·lacions i conèixer el tipus de cursos que s’hi fan.

Tant l’extenció agrària Son Ferriol com el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura valoren molt positivament l’experiència de la visita.

Elements relacionats

Arxivat a: Desenvolupament rural, Formació
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà