Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > TROBAR FEINA PER LA RÀDIO, UNA NOVA PROPOSTA DE L'ANEM PER FEINA I EL PLA DE BARRIS DE TORELLÓ

TROBAR FEINA PER LA RÀDIO, UNA NOVA PROPOSTA DE L'ANEM PER FEINA I EL PLA DE BARRIS DE TORELLÓ

Participants a la xerrada "Com he trobat la meva feina actual"
També va fer-se una xerrada sobre experiències d'inserció d'èxit entre els participants de l'anem per feina i l'inserim
04/05/2012
Els projectes d’inserció “Anem per feina” del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i “Inserim”, gestionat a través de Pla de Barris de l’Ajuntament de Torelló inicien divendres 11 de maig una acció per a la recerca de feina dirigida als participants de tots projectes.

Amb la idea d’arribar a l’empresa d’una manera diferent, a partir de divendres, Radio ona (emissora municipal de Torelló. 107.4fm) inclourà dins del programa magatzem magazín una secció en la qual les persones participants a aquests projectes podran fer públic el seu currículum per tal que les empreses de la zona puguin escoltar-los i  posar-se en contacte amb ells en cas de tenir vacants.

La secció s’anomena “radiocurrículum” i s’emet cada divendres a partir de dos quarts de 2 de la tarda i de dos quarts de 10 del vespre. Una persona adulta (usuària del projecte Anem per feina) i una jove menor de 25 anys (usuària del projecte Inserim), explicaran quina és la seva història laboral així com el seu objectiu professional i faran pública la seva demanda de feina. L’objectiu és arribar de manera directa a l’empresa, a qui també s’ha informat de la iniciativa, per tal de poder cobrir vacants en aquell moment o en un futur sense haver de passar per la publicació d’una oferta de feina i la conseqüent rebuda massiva de currículums.

Per altra banda, a finals del mes d’abril, els participants als projectes varen poder assistir a la xerrada col·loqui “Com he trobat la meva feina actual”. L’activitat va comptar amb la presència de dues de les 45 persones que durant el 2011 van trobar feina gràcies al seu pas pels projectes d’inserció per tal d’explicar les accions de recerca de feina que han portat a terme fins a aconseguir la feina que tenen actualment.

L’objectiu de la xerrada era conèixer experiències d’èxit d’inserció per a la resta de companys que es troben en situació d’atur, que els aportés consells, eines i sobretot motivació per continuar el seu procés per aconseguir feina. Actualment participen a l’Inserim i a l’Anem per feina una seixantena de persones.

"L'anem per feina" és una acció gestionada pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisuara i subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, dins el Projecte “Accions integrades”, i cofinançada pel Fons Social Europeu.

"L'Inserim" és una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, dins el Projecte “Treball als barris”, i cofinançada pel Fons Social Europeu.

 

 

 

Elements relacionats

Arxivat a: Promoció econòmica
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà