Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > Escoles de la Vall del Ges, Orís i Bisaura participen al programa Coneguem els nostres parcs al Parc del Castell de Montesquiu

Escoles de la Vall del Ges, Orís i Bisaura participen al programa Coneguem els nostres parcs al Parc del Castell de Montesquiu

Escola Dr. Fortià Solà de Torelló al Parc del Castel de Montesquiu
Escola Dr. Fortià Solà de Torelló
09/03/2012

Aquesta setmana han començat les visites al Parc del Castell de Montesquiu de les escoles de la Vall del Ges, Orís i Bisaura que participen al programa Coneguem els postres Parcs.

Coneguem els nostres parcs és un programa d’educació ambiental destinat a promoure el coneixement dels espais naturals entre els docents i els escolars de la província de Barcelona. El programa és una iniciativa de l’Àrea d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb els ajuntaments de les escoles que hi participen.

La filosofia de Coneguem els nostres parcs és sensibilitzar sobre el valor social i ecològic dels espais naturals, en els quals es du a terme una gestió activa de conservació que cerca l'equilibri entre el manteniment dels ecosistemes, el desenvolupament socioeconòmic de la població i l'ús públic de l'espai.

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Medi ambient
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà