Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > STIHL I VICREU VISITEN EL CFFE

STIHL I VICREU VISITEN EL CFFE

Representants d'STIHL expliquen les característiques de la nova gamma de productes
Sessió teòrica de la jornada
Mostra de les noves cadenes que es van poder veure a la sessió
Noves cadenes
Pantalons de desbrossar
Nous equips de protecció - pantalons específics per desbrossar
Prova de la maquinària a Vidrà
Sessió de pràctiques a Vidr+a
Un cop feta la prova de la maquinària es discuteix el tall
Discussió dels resultats de la prova
26/01/2012
El professorat del CFFE va rebre ahir una sessió de reconeixement de producte d'última generació STIHL. Durant la sessió, portada a terme gràcies a la col•laboració de l'empresa proveïdora de materials pel treball a bosc VICREU, el professorat del centre va conèixer les últimes novetats de la marca tant en equips de protecció, utillatge com en maquinària.

La jornada va iniciar-se al CFFE de bon matí en una primera ronda de reconeixement dels productes que STIHL ha tret per aquesta nova temporada. A continuació l'equip es va traslladar a Vidrà on van provar-se les noves màquines.

L'objectiu d'aquesta sessió és conèixer les novetats del mercat i dels resultats de recerca de marques que es dediquen a millorar la qualitat en el treball de les persones que treballen a bosc, fet que caracteritza la marca STIHL. Amb sessions com aquestes el professorat del CFFE té les eines per a transmetre coneixemernt a l'alumnat i contribueix d’aquesta manera a la dignificació del sector forestal, que és l’objectiu últim de l’organització.

Aquesta sessió ha estat possible gràcies a la gestió de l'empresa VICREU, dedicada a la venta de materials i maquinària pel treball a bosc, una col·laboració que ja iniciar-se l'any 2009 a partir d'un donatiu de materials que la distribuidora va fer al CFFE i que s'ha anant mantenint fins a l'actualitat.

Al llarg d’aquest 2012 es preveu la realització de més sessions com aquesta.

Elements relacionats

Arxivat a: Desenvolupament rural, Formació, General
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà