Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > Cursos de marxa nòrdica i de córrer al Castell de Montesquiu

Cursos de marxa nòrdica i de córrer al Castell de Montesquiu

Marxa nòrdica - Castell de Montesquiu
28/10/2011
Comencen els cursos de marxa nòrdica i de córrer al Castell de Montesquiu

El passat diumenge 16 d’octubre es va iniciar el Cicle d’esports a la natura al Parc del Castell de Montesquiu organitzats per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura. El cicle consta de dos cursos de marxa nòrdica i dos mes de córrer. De cada curs n’hi ha de dirigits a persones no avesades a fer esport i l’altre per a persones que ja practiquen l’esport habitualment.

El cicle persegueix dos objectius. Per una banda es vol apropar el Castell de Montesquiu a la gent del territori, donant a conèixer diferents racons del Parc i del Bisaura, i per l’altra es vol promoure la salut fomentant la pràctica de l’esport i el contacte amb la natura.

Els cursos han rebut molt bona acceptació i les places van quedar plenes de seguida. La intenció és repetir l’experiència.

Elements relacionats

Arxivat a: General
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà