Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > S’ESTRENA EL WEB QUÈ PUC FER? LA VERSIÓ WEB DE LA GUIA DE RECURSOS I ACTIVITATS EDUCATIVES DE LA VALL DEL GES, ORÍS I BISAURA 2011-2012

S’ESTRENA EL WEB QUÈ PUC FER? LA VERSIÓ WEB DE LA GUIA DE RECURSOS I ACTIVITATS EDUCATIVES DE LA VALL DEL GES, ORÍS I BISAURA 2011-2012

Web Què puc fer?
02/09/2011
La guia es continuarà publicant també en paper i es trobarà als punts d’interès del territori

Aquesta setmana surt al carrer la guia Què puc fer? que aglutina l’oferta de formació i d’activitats educatives del curs que està apunt de començar. La guia presenta tota la informació de forma ordenada per tal de facilitar–ne l’accés de tota la població.

Les activitats recollides a la guia són impulsades pels ens municipals i diferents entitats de Montesquiu, Orís, Sant Quirze de Besora, Sant Vicenç de Torelló, Sant Maria de Besora, Sora, Torelló i Vidrà.

La guia en format paper serà distribuïda per punts d’interès com ara escoles, biblioteques, equipaments esportius, punts d’informació juvenil... al llarg d’aquesta setmana.

A partir d’ara es podrà consultar tota la informació actualitzada a la pàgina www.quepucfer.gesbisaura.cat, on apart d’aquest informació es podran consultar activitats puntuals organitzades per les entitats i ens municipals de la zona.

 

Trobareu l’enllaç aquí al web gesbisaura.cat i als webs dels ajuntaments i de les escoles del territori.

Arxius adjunts

Arxivat a: General
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà