Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > Festa al Parc del Castell de Montesquiu amb Viu el Parc

Festa al Parc del Castell de Montesquiu amb Viu el Parc

Viu el Parc Montesquiu
31/05/2011
Diumenge 3 de juny

De nou arriba la festa al Parc del Castell de Montesquiu amb activitats úniques i molt participatives per a tota la família per viure i descobrir la màgia del parc, l’entorn natural i el nostre patrimoni cultural.

Hi trobareu parades d’artesania i amb productes alimentaris escollits. Podreu provar les vostres habilitats amb el taller d’esports rurals, a càrrec de Jocs al Segon, tot jugant amb les feines de pagès i ramaders que han donat lloc a pràctiques motrius lligades amb la recollida de conreus, a la seva tasca i altres activitats... serem capaços de fer-ho com ells?

Els mags i la màgia han estat al llarg de les èpoques un secret absolut: una vareta, un polsim d’encanteri i unes paraules màgiques dites a cau d’orella...; què s’amaga sota el barret de copa, rere l’as d’espases o dins la butxaca del vestit d’un mag? Materials màgics: purpurines, estrelles platejades i varetes, un got de plàstic que flota en l’aire, un mussol que sols obeeix el seu mag-constructor ens faran passar una estona molt màgica en uns tallers molt especials. El gran mag Enric Magoo ens sorprendrà, tant de prop com a la cloenda de la matinal.

Durant tot el matí podreu participar en el 13è Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu (inscripcions a partir de les 9 h). A més, podreu visitar el castell en una jornada amb entrada lliure (cal recollir-ne la invitació ja que hi ha places limitades) i dinar el vostre pícnic o tastar la cuina del restaurant de la Casanova del Castell, amb reserva prèvia al telèfon 938 529 022.

Més informació: www.viuelparc.org

Arxius adjunts

Arxivat a: Comerç local, Desenvolupament rural, General, Medi ambient, Turisme
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà