Accés directe als continguts
Vall del Ges

També pots estar al dia del que passa a través dels nostres canals RSS. Veure'ls tots.

DESTAQUEM > Actualitat > Notícies > Intercanvi de casals a Sant Vicenç de Torelló

Intercanvi de casals a Sant Vicenç de Torelló

Sant Vicenç i Borgonyà. Intercanvi amb el casal del Pla del Penedès
Foto de grup de l'intercanvi
25/03/2011

Una trentena de persones del casal del Pla de Penedès varen visitar aquest dilluns el municipi de Sant Vicenç de Torelló. Els casals de gent gran de Sant Vicenç de Torelló i Borgonyà, juntament amb l’Ajuntament, han estat els amfitrions de la visita, que s’ha fet en el marc del programa d’intercanvi de casals tens molt per veure de la Diputació de Barcelona.

Entre els actes que es van dur a terme, cal destacar la visita guiada a la colònia tèxtil de Borgonyà. El dinar de germanor es va fer a la Fonda Vilaseca. En total hi van assistir una setantena de persones, entre Pla del Penedès i Sant Vicenç.

Es preveu que el 17 d’octubre es torni la visita al Pla del Penedès.

Elements relacionats

Arxivat a: Gent gran
MontesquiuOrísSoraSt. Pere de TorellóSta. Maria de BesoraSt. Quirze de BesoraSt. Vicenç de TorellóTorellóVidrà